bokföring papper gem kryssa i häftapparat täby

Bokföring

Enligt Bokföringslagen ska du som driver näringsverksamhet sköta din redovisning löpande. På vår redovisningsbyrå i Täby har vi en gedigen erfarenhet av professionell hjälp med bokföring. Till oss vänder sig framförallt enskilda firmor och små aktiebolag som vill ha hjälp med löpande bokföring, vilket innebär att redovisa ett företags utgifter och intäkter.

I enlighet med god redovisningssed följs alltid lagar och vedertagen praxis, något som bidrar till att du som kund kan känna dig trygg med att anlita vår redovisningsbyrå. Vid räkenskapsårets slut ser vi till att bokföringen avslutas med ett bokslut, antingen i form av ett årsbokslut eller en årsredovisning.

En tjänst som ger ett gott underlag till din deklaration

Som auktoriserad redovisningskonsult och certifierad affärsrådgivare ser jag som driver verksamheten till att din bokföring sker på ett korrekt sätt. När du tar del av tjänsten redovisas ditt företags ekonomiska händelser på ett systematiskt och standardiserat sätt.

Många företagare upplever den löpande redovisningen som betungande. När du anlitar oss som redovisningsbyrå i Täby för att sköta det ekonomiska pappersarbetet får du mer tid över att lägga på den egna verksamheten. Vi använder oss av moderna digitala lösningar, något som bidrar till att vi kan sköta bokföringen och bokslut på ett tidseffektivt och säkert sätt.

Fördelar med att ta hjälp med bokföringen

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av vår redovisningsbyrå för bokföring och bokslut:

  • Vi använder smidiga bokföringsprogram
  • Du erbjuds hjälp med fakturahantering och fakturascanning
  • Alla kunder får ett personligt bemötande

Få ett fast pris för löpande bokföring

Att anlita en redovisningsbyrå i Täby för löpande bokföring ska inte behöva bli en dyr historia. Innan du anlitar oss förser vi dig gärna med en offert där ditt pris för bokföring framgår på ett tydligt sätt. Tack vare att vi använder oss av moderna program sker all löpande redovisning snabbt och smidigt. Tidseffektiviteten håller nere kostnaderna för dig som kund.

Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om bokföring eller någon av de andra tjänster som byrån kan erbjuda. Vi ser framemot att hjälpa dig!