Om oss

Lång erfarenhet av bokföring och bokslut

Som redovisningsbyrå i Täby har vi flera års erfarenhet av branschen, och vi har hjälpt såväl små som medelstora företag med redovisning genom åren. Oss kan du anlita för att sköta delar av eller hela er redovisning, oavsett var i landet du befinner dig.

En stor fördel med att vi arbetar digitalt gör att det underlättar även geografiska begränsningar. Därför tar vår redovisningsbyrå sig an även uppdrag utanför Täby.

Jag som grundat Järfälla Redovisning, Jeanette Lidman, har gedigen utbildning som auktoriserad redovisningskonsult sedan 2013. Vidare har jag även utbildat mig till certifierad affärsrådgivare. Tack vare rätt kompetens har vi möjlighet att erbjuda ditt företag eller BRF rätt redovisnings- och bokföringshjälp.

SRF-konsult-redovisningbyrå-auktoriserad-logotyp

Tjänster för hela eller delar av ditt företags redovisning

Vi kan utföra ditt företags kompletta bokföring eller delar av den. Vid bokföring använder vi ett redovisningsprogram som har kapacitet att användas av flera personer parallellt. Därmed kan ditt företag ansvara för att registrera information om fakturering eller kassarapport direkt i systemet som förs vidare för bokföring. Vid behov av hantering av hela er redovisning kan vår redovisningsbyrå ta fullt ansvar över exempelvis bokföring, löner, bokslut och deklarationer.

Förenkling av fakturahantering

Vår redovisningsbyrå kan även erbjuda olika former av digital fakturahantering. Hos många kunder finns det ett behov av att förenkla företagets hantering av fakturor och detta är en del av vårt mål, att hjälpa ditt företag med ekonomin så att du kan fokusera på den bransch du arbetar inom.